Extra-Hosting.ro
Doresc sa va advertizez pe toti doritorii de un domeniu/webhosting sa nu folositi niciodata compania Extra-Hosting.ro nici afiliatii ei. Eu personal am avut o gramada de probleme cu ei, ba chiar mai mult de atat, un DOWNTIME de 3 zile fara nici o explicatie sau macar vreo metoda de a fi contactati. Singurul numar de telefon era acela din WHOIS si era stins ca sa nu il injure oameni normali platitori ca si mine.
Va recomand sa cumparati domenii de la o firma din afara platind cu Paypal/MoneyBookers sau sa platiti mai mult celor de la Romarg.ro care au servicii mult mai bune.
Asa ca cei care suferiti, aveti un blog, un website, ceva de genul productiv si gazduit la Extra-Hosting.ro va sugerez sa ii dati in judecata ca aveti tot dreptul, tot ce va trebuie este motivatia, timpul liber si un avocat bun ca sa scapam de aceste tipuri de companii de gazduire formate dintr-o singura persoana.
Nu va recomand firmele care utilizeaza serviciile ThePlanet.com pentru ca si ei sunt la fel de ajutatori.
Ca sa intelegeti cum sta treaba:
Nume companie: Danady & Company S.R.L.
Activitate companie conform codului CAEN: Transport de marfuri si servicii de curierat
Activitate curenta: Web hosting / gazduire web cu facturare ilegala deoarece inregistrarea acestei tip de activitate nu este efectuata.
Persoana de contact: Scraba Dorin
Telefon: N/A, o firma frauduloasa nu raspunde la telefon tineti minte ca si aceasta este una dintre acele firme.
Website: http://www.extra-hosting.ro si http://www.extra-hosting.com, ambele nu functioneaza pentru ca aceasta companie este una frauduloasa.
Adresa: Str A I Cuza Bl i1 sc d ap 60, presupun ca intr-un camin de garsoniere, sau chiar o adresa falsa.
Cei care aveti un business sau nu, si aveti domeniul si website-ul aferent inregistrate prin aceasta companie, va sfatuiesc sa depuneti o plangere la compania care are grija de aceste servere a celor de la Extra-hosting.ro si la institutiile romanesti infiintate pentru acest tip de fraude si anume www.anpc.ro si www.gardafinanciara.ro.
Compania care detine serverele extra-hosting.ro este compania ThePlanet.com, ei la randul lor nu va pot ajuta si nu pot trage la raspundere pe cei de la extra-hosting.ro pentru ca nici ei nu sunt seriosi. Asadar, daca ai luat teapa, bravo tie, nu esti singurul, si eu sunt cu tine.
Inregistrare + Webhosting/Gazduire
Azi m-am gandit ca ar fi bine sa instiintez oamenii care mai citesc acest blog despre cele mai bune oferte de gazduire. Nu, nu este o reclama la anumite website-uri care gazduiesc domenii, ci doar o comparatie intre acelea care indeplinesc conditii precum: spatiu alocat, trafic lunar alocat, scripturi preinstalate (cu posibilitatea de a fi instalate de catre utilizator), alocare subdomenii si numar maxim de e-mailuri disponibile per domeniu.
M-am gandit ca este o idee buna sa va anunt in legatura cu aceste chestii pentru ca din auzite .. “gura in ureche” cica domnii de la UE vor sa oblige Romania ca si prin sate/comune sa existe companii care ofera internet. In concluzie, sa ne asteptam ca oaia si branza sa se vanda online. TIN sa precizez ca asta este cea mai proasta idee avuta vreodata de Uniunea Europeana cu privinta la optiunile Romaniei, cum sa aduci internet.. sau sa obligi lumea din sate/comune sa aiba asa ceva? Pai nea Ion ce face ? Paste pe Internet .. instaleaza osCommerce ca sa poata vinde kilogramul de branza .. Ma rog.. nu despre asta este acest articol, ci despre achizitionarea unui domeniu + gazduire.
Printre firmele pe care le vom “Testa” astazi se enumera: Register.com, Yahoo, 1and1, Extra Hosting si Romarg .. preturile ? Mmm .. o sa vedem .. cum spun providerii: “preturi unice”
.
Yahoo
Cuvintele “Cheie” – Keywords
Consider aceasta parte din optimizarea unui site web una foarte delicata, foarte importanta pentru ca aceste “cuvinte cheie” va ajuta in afisarea unor rezultate mai bune in listarile motoarelor de cautare.
Cum am obisnuit pana acum, nu am sa folosesc termeni stiintifici care sa explice acest tutorial, ba dimpotriva, am sa simplific lucrurile in asa fel incat si un copil in clasa a II-a sa intelegea cum functioneaza aceasta parte din optimizarea unui site web.
Despre fisierul Robots.txt
Cei mai multi dintre administratorii de site-uri web folosesc acest tip de fisier, si anume robots.txt pentru a indica robotilor internetului (ex. Google, Yahoo, MSN si alte site-uri de indexare care au in compozitia lor un sistem de cautare automat) cum sa trateze un site web. OK, pana aici este bine, dar probabil intrebarea dvs. este ce anume sa trateze din website. Pai am sa va spun eu in acest tutorial simplu.
Primul lucru pe care il face un robot atunci cand indexeaza site-ul dvs. este acela de a cauta in directorul radacina (root) acest fisier numit robots.txt si cu ajutorul lui el va avea permisiunea sa indexeze sau nu website-ul dvs. sau/si sa evite anumite pagini din site-ul respectiv.
Raiffeisen Bank Spam Nou
Raiffeisen Bank – Spam Nou
UPDATE LUNA MARTIE – RAIFFEISEN BANK SPAM
Interesant, am primit încă un mail. Se pare ca băieţii ăştia nu se lasă. Chiar doresc conturile oamenilor.. Dar ceea ce nu ştiu ei este ca mulţi dintre noi, oamenii de rând, nu avem un cont gras si ca cei cu conturi grase au si personal sa le verifice mailurile fara a avea acces la cont, asa ca se chinuiesc degeaba acesti baieti ca nu asa se fac banii. Daca tot au cunostinta necesara intr’ale interenetului, ar trebui sa isi gaseasca un job pe masura in care ar avea o multime de bani asigurata lunar.
DE RETINUT: Pentru aceia care copiaza continutul de pe site, nu mai fiti nesimtiti si spuneti clar de unde furati articolul. Exceptie aceia care au acordul meu.
Priviţi noul MAIL primit (faceţi click pe imagine).
GET A JOB!
Se pare ca baietii au gasit alta metoda, una mai ingenioasa ca mesajele spam trimise sa ajunga in INBOX. Cum au facut asta? Pur si simplu au trimis mesaj SPAM cu un mass mailer sau cu vreun sendmail TIP text cu ataşament un fisier HTML care va redirectioneaza la un domeniu cumparat si anume myRZB.com. Priviti imaginile si raspanditi aceste informatii.
Una din marile prostii din nou este ca steguleţul de limba redirecţionează la site-ul oficial al Raiffeisen si ca Raiffeisen Bank nu trimite mailuri cu `copyright 2009`
Vezi pozele (click pe fiecare imagine pentru a mari, vezi tot articolul):

